عکس روز ناسا:‌ سایه‌های طلوع خورشید در آسمان

در ۲۲ سپتامبر، ساعت ۱۲:۴۴ به وقت جهانی (UTC)، خورشید به نقطه ای رسید که به آن “اعتدال پاییزی” گفته می شود. در این هنگام، خورشید از خط استوای آسمانی عبور کرده و به سمت جنوب متمایل گشت.

این زمان، سرآغاز فصل پاییز در نیمکره شمالی و آغاز بهار در نیمکره جنوبی است؛ هنگامی که مدت زمان روز و شب تقریباً مساوی است.

اگر مشتاق تجربه تغییرات فصلی با نظاره طلوع خورشید هستید، به دنبال “پرتوهای کرپوسکولار” باشید. این پرتوها که از میان شکاف ابرها عبور کرده و سایه هایی انداخته، منظره ای بدیع و چشمگیر در آسمان هنگام طلوع یا غروب خورشید ایجاد می کنند.

به سبب زاویه دید، سایه های ابرها به صورت موازی پدیدار شده و به خورشید در حال طلوع اشاره می کنند. در روز اعتدال پاییزی، سایه ها به سمت شرق افق متمایل می شوند.

در تصویری زیبا که اوایل ژوئن ثبت شده، سایه های موازی و پرتوهای کرپوسکولار به طرف شرق افق و طلوع خورشید در شمال دیده می شود. در این عکس مجذوب کننده، خورشید درست در پشت برج ناقوس کلیسایی در شهری در اسپانیا قرار گرفته است.

این پدیده های طبیعی نه‌تنها زیبایی خاصی به آسمان می‌بخشند، بلکه نشان دهنده تغییرات فصلی و چرخه های طبیعی زمین هستند.

نظاره پرتوهای کرپوسکولار و طلوع خورشید می‌تواند تجربه‌ای شگفت‌انگیز باشد و پیوند عمیق‌تری میان ما و طبیعت را یادآور شود. پس به هنگام بیدار شدن در ساعات اولیه روز، نیم نگاهی به آسمان داشته باشید!

مجله خبری تکنولوژی هارپی تک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *