قهوه و چای خطر ابتلا به سرطان سر و گردن را کاهش میدهند
تحقیقات جدید نشان میدهد نوشیدن چای و قهوه میتواند خطر ابتلا به سرطانهای سر و گردن را کاهش دهد. دانشمندان دانشگاه یوتا با بررسی دادههای بیش از ۲۵ هزار نفر (۱۰ هزار بیمار مبتلا به سرطان سر و گردن و بیش از ۱۵ هزار فرد سالم) دریافتند که مصرف روزانه … ادامه خواندن قهوه و چای خطر ابتلا به سرطان سر و گردن را کاهش میدهند
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.