شرکت ایرانسل، در اقدامی نوآورانه و در راستای تحقق مسئولیتهای اجتماعی خود، برنامهای آموزشی گسترده برای توانمندسازی افراد دارای معلولیت به اجرا درآورده است. این برنامه که با همکاری مؤسسه نیکوکاری رعد الغدیر، یک سازمان پیشرو در زمینه توانبخشی، طراحی شده، فرصتهای آموزشی تخصصی در حوزه دیجیتال را برای ۲۰۰ نفر از افراد دارای معلولیت فراهم میکند. این دورههای آموزشی که با پانزده میلیارد ریال سرمایهگذاری ایرانسل به طول ۱۴ هزار نفرساعت برگزار میشود، مهارتهای لازم برای ورود به بازار کار و اشتغال در مشاغل تخصصی حوزه دیجیتال را به شرکتکنندگان آموزش میدهد.
هدف از این پروژه، که نمونهای از سرمایه گذاری اجتماعی شرکتی (CSI) است، کاهش شکاف اقتصادی و اجتماعی و گسترش فراگیری و دسترسی برابر برای همه افراد جامعه به ویژه افراد دارای معلولیت است. ایرانسل پیش از این نیز طرحهای متعددی را در زمینه دسترسیپذیری و اشتغال افراد دارای معلولیت اجرا کرده است؛ از جمله راهاندازی نخستین مرکز تماس ناشنوایان کشور در سال ۱۳۹۹ با همکاری انجمن خانواده ناشنوایان ایران، که تاکنون به بیش از ۷۲ هزار تماس پاسخ داده است. همچنین، ارزیابی دسترسیپذیری ۱۷ مرکز و فروشگاه اصلی خود در سراسر کشور، با همکاری مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد، در سال ۱۴۰۳ آغاز شده است. این اقدامات بخشی از تعهد ایرانسل به ایجاد فرصتهای برابر برای همه افراد جامعه است. شایان ذکر است شش درصد از نیروی کار ایرانسل را افراد دارای معلولیت در شهرهای تهران، مشهد، تبریز، زنجان و کردستان تشکیل میدهند.
این تعهد به بهرهمندی همه افراد از مزایای فناوریهای مدرن و زندگی دیجیتال برمیگردد و در چارچوب استراتژی پایداری ایرانسل برای کاهش شکاف دیجیتال و گسترش دسترسی به خدمات ارتباطی نوین برای همه شهروندان قرار دارد. ایرانسل خود را متعهد به حمایت از کسبوکارهای دانشبنیان و ایجاد بسترهای رشد اقتصاد دیجیتال میداند.