## همکاری دولت و بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات: گامی برای ارتقاء خدمات و اشتغالزایی
محمد محسن صدر، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران و معاون وزیر ارتباطات در نخستین روزهای کاری خود، نشستی صمیمانه با فعالان بخش خصوصی و نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانهای تهران (نصر) برپا کرد.
صدر با تاکید بر اهمیت ارتباط و همکاری نزدیک دولت و بخش خصوصی، سازمان نظام صنفی رایانهای را به عنوان پل ارتباطی و بازوی قدرتمند دولت در حوزه فناوری اطلاعات معرفی کرد.
او با بیان این مطلب که سازمان فناوری اطلاعات ایران با استفاده از ظرفیتهای قانونی خود، به دنبال تسهیل فعالیت و دسترسی کسبوکارها به خدمات مورد نیاز است، اضافه کرد: “هدف ما فعالسازی حداکثری ظرفیتهای بخش خصوصی است و معتقدیم که با همکاری فعال این بخش میتوانیم به نتایج بسیار بزرگی دست یابیم.”
وی با اشاره به مزایای همکاری دولت و بخش خصوصی در زمینه اشتغالزایی، ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رفاه عمومی، طرح ایجاد زیست بوم کسبوکاری را به عنوان یک راهکار مهم مطرح کرد. به گفته او این طرح با هدف ایجاد یک زنجیره مناسب برای استفاده بهینه از ظرفیتهای دولت و بخش خصوصی و همچنین ایجاد منطقه آزاد خدمات مهندسی برای انجام پروژههای بینالمللی طراحی شده است.
صدر همچنین به ضرورت ایجاد یک کارگروه مشترک در حوزه نرمافزار با هدف طراحی و تدوین استانداردهایی برای تولید نرم افزار و اپلیکیشن اشاره کرد. به نظر او این کارگروه با ایجاد یک سیستم منسجم و استاندارد، میتواند سالانه ۶۰ درصد در زمان تولید نرمافزارها صرفه جویی کند.
علی حکیم جوادی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور نیز با ابراز خشنودی از انتصاب دکتر صدر به ریاست سازمان فناوری اطلاعات ایران، بر اهمیت همکاری دولت و بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات تاکید کرد.
او سازمان نظام صنفی رایانهای را به عنوان ناظر بر فعالیتهای این حوزه معرفی کرد و اضافه کرد: “این سازمان و شرکتهای زیرمجموعه آن دارای پتانسیل بالایی برای ارتقاء خدمات در سطح کشور هستند.”
لازم به ذکر است که در این دیدار، مدیران سازمان نظام صنفی رایانه استان تهران، دغدغه ها و پیشنهادهای خود را در جهت همکاری دولت با بخش خصوصی مطرح کردند.