## بررسی دو دقیقهای شیائومی میکس فلپ
شاید باورتان نشود، اما شیائومی در ساخت گوشیهای تاشو مهارت زیادی پیدا کرده است. اگرچه همه مدلها به صورت بینالمللی عرضه نمیشوند، اما این شرکت اکنون در نسل چهارم میکس فولد خود قرار دارد. با وجود حضور در این بازار از سال ۲۰۲۱، شیائومی تاکنون هیچ تلاشی برای ساخت گوشی تاشوی صدفی نداشته است. تا به امروز.
شیائومی میکس فلپ به همراه شیائومی ۱۴تی و شیائومی ۱۴تی پرو، با سروصدای نسبتا کمی، به صورت بینالمللی رونمایی شد. اما این موضوع از قابلیتهای رقابتی آن در برابر موتورولا ریزر و گلکسی زد فلپ کم نمیکند و میتوان آن را یک ورود چشمگیر به بازار گوشیهای تاشوی صدفی دانست.
میکس فلپ در جنبههای اساسی، بسیار خوب عمل میکند. نمایشگر خارجی ۴.۰۱ اینچی بزرگ و نمایشگر داخلی جذاب، با هم به زیبایی کار میکنند. عملکرد آن در بالاترین سطح است، اما به لحاظ حرارتی، ابعاد گوشی موجب کاهش عملکرد طولانی مدت میشود.
باتری بزرگ آن، استفاده در طول روز را تضمین میکند. شارژ سریع سیمی ۶۷ واتی نیز میتواند گوشی را در کمتر از یک ساعت شارژ کند. با این حال، شیائومی نتوانسته از شارژ بیسیم یا محافظت IP68 در برابر گرد و غبار و آب استفاده کند.
پردازش تصویر مشهور شیائومی، با وجود سختافزار دوربین معمولی، نتایج بسیار خوبی ارائه میدهد. همکاری با لایکا نیز، به احتمال زیاد میکس فلپ را به بهترین گوشی تاشو صدفی از نظر دوربین تبدیل کرده است، هرچند در جزئیات و وضوح تصویر هنوز جای پیشرفت وجود دارد.
همانطور که در گوشیهای دیگر شیائومی دیدهایم، سیستم عامل ضعف میکس فلپ است. HyperOS سبکتر از MIUI است، اما تجربه کاربری گاهی گیجکننده و محدود است. علاوه بر این، برنامههای از پیش نصب شده اضافی و تبلیغات زیاد نیز، مخصوصا برای گوشی در این رنج قیمت، ناامیدکننده است.
ارائه تنها یک نسخه با پیکربندی حافظه و رم (۱۲ گیگابایت رم + ۵۱۲ گیگابایت حافظه)، ممکن است محدود کننده به نظر برسد، اما شیائومی از نظر قیمتگذاری در مقایسه با سامسونگ و موتورولا، انتخاب هوشمندانهای داشته است. با این حال، بر خلاف این رقبا و علیرغم عرضه بینالمللی، شما نمیتوانید میکس فلپ را به طور مستقیم در آمریکا و استرالیا خریداری کنید.
## بررسی شیائومی میکس فلپ: قیمت و دسترسی
* **قیمت: ۱۰۰۹ پوند / ۱۳۰۰ یورو**
* **تاریخ عرضه: ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۴**
* **دسترسی محدود بینالمللی در مقایسه با رقبا**
میکس فلپ در ۲۶ سپتامبر، همزمان با سری شیائومی ۱۴تی، به صورت بینالمللی عرضه شد. این عرضه چند ماه پس از اولین رونمایی آن در چین انجام گرفت.
با وجود قیمت اولیه بالاتر نسبت به رقبای اصلی خود – سامسونگ گلکسی زد فلپ ۶ و موتورولا ریزر پلاس ۲۰۲۴ / ریزر ۵۰ اولترا – میکس فلپ با ۱۲ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه، ممکن است نسبت به جدیدترین گوشی تاشو سامسونگ، ارزش خرید بالاتری داشته باشد.
اگرچه میتوانید زد فلپ ۶ را با حدود ۵۰ پوند کمتر در انگلستان تهیه کنید، اما در مقایسه با میکس فلپ، نصف حافظه را دریافت خواهید کرد. و اگر به دنبال حافظه مشابه باشید، گلکسی زد فلپ ۶ با ۵۱۲ گیگابایت حافظه، در واقع ۵۰ پوند گرانتر از گوشی شیائومی است، که احتمالا تصادفی نیست.
جدیدترین مدل موتورولا ۱۰۰ پوند ارزانتر است، اما این امر تا حدی به دلیل استفاده از تراشه متوسط اسنپدراگون ۸s نسل ۳ و برنامه بهروزرسانی سیستم عامل کوتاهتر آن قابل توجیه است.
با وجود عرضه جهانی، گوشی شیائومی در بازارهایی مانند ایالات متحده یا استرالیا عرضه نمیشود. این بدان معناست که این گوشی برای افرادی که در این مناطق به دنبال جایگزینی برای موتورولا یا سامسونگ هستند، در دسترس نیست.
* **نمره ارزش خرید: ۴ از ۵**
## بررسی شیائومی میکس فلپ: مشخصات فنی
## بررسی شیائومی میکس فلپ: طراحی
* **حسگر اثر انگشت جانبی**
* **لولا کاربردی بین ۴۵ تا ۱۲۰ درجه**
* **بدون مقاومت در برابر گرد و غبار و آب با گواهی IP**
شیائومی در طراحی اولین گوشی تاشوی صدفی خود، از زبان طراحی موجود در خط تولید میکس فولد استفاده نکرده است. در عوض، میکس فلپ ظاهری کاملا منحصر به فرد دارد.
این گوشی با شیشه محدب و بدنهای که اگرچه ضخیمتر از جدیدترین گوشیهای تاشوی موتورولا یا سامسونگ است، اما هنوز هم به اندازه کافی باریک و راحت برای حمل در جیب یا دست است، از رقبای اصلی خود متمایز است.
شیشه با بافت سبک در پشت، در تضاد با قاب فلزی صیقلی و صفحه نمایش براق خارجی میکس فلپ، جلوهای زیبا ایجاد میکند. لولای “دو پیوندی” بسیار دقیق آن، هنگامی که گوشی بسته است، یک میکروفون اضافی را نشان میدهد. این طراحی، عملکرد بهینه را بدون نیاز به باز کردن کامل گوشی، ارائه میدهد. من از برقراری تماس و انجام پرداختهای بدون تماس، بدون نیاز به باز کردن میکس فلپ، بسیار لذت بردم.
لولای مهم میکس فلپ، حسی بسیار خوب هنگام تا شدن یا باز شدن ارائه میدهد و ساخت آن، امکان قرارگیری آسان در هر جایی بین ۴۵ تا ۱۲۰ درجه را فراهم میکند. این امر برای تماشای محتوا بدون پایه یا گرفتن عکس بدون سه پایه، بسیار مناسب است.
با این حال، پس از آزمایش چند هفتهای گوشی، متوجه یک جابجایی جزئی جانبی در لولا هنگام بیرون آوردن گوشی از جیبم شدم. اگرچه این لرزش تقریباً غیر قابل تشخیص بود و فقط میتوانست حس شود و به وضوح دیده نمیشد، اما چیزی نیست که من از زمان گوشیهای تاشوی اولیه سامسونگ گلکسی زد فلپ ۳ با آن مواجه شده باشم. در جای دیگری در مورد این نقص چیزی نشنیدهام، بنابراین به احتمال زیاد منحصر به نمونه آزمایشی من است، اما اگر آن را ذکر نمیکردم، کوتاهی میکردم.
از دیگر ویژگیهای قابل توجه میتوان به قرارگیری متوسط دکمهها اشاره کرد که دکمههای تنظیم صدا را در لبه سمت راست گوشی، هنگام باز شدن، در جای نامناسبی قرار میدهد. همچنین حسگر اثر انگشت جانبی نیز در گوشی تعبیه شده است، اگرچه باید اعتراف کنم که به سرعت کار میکند و در طول بررسی من قابل اعتماد بود.
بر خلاف رقبا، شیائومی هیچ گواهی حفاظت در برابر نفوذ (IP) در برابر گرد و غبار یا آب را برای میکس فلپ ارائه نداده است. بنابراین، در حالی که این گوشی از شیشه محافظ قوی شیائومی (که به عنوان Dragon Crystal Glass نیز شناخته میشود) در صفحه نمایش خارجی خود استفاده میکند (صفحه نمایش اصلی از شیشه فوقالعاده نازک UTG برای انعطافپذیری استفاده میکند) و با یک قاب همرنگ ارائه میشود، به نظر نمیرسد که این گوشی هیچ محافظت اضافی فراتر از تلرانسهای بسیار دقیق در جلوگیری از ورود گرد و غبار یا آب به لولای بسیار مهم داشته باشد.
در مورد رنگ، خریداران چینی میتوانند از بین چهار رنگ، از جمله یک مدل با روکش پارچهای و یک مدل نقرهای، انتخاب کنند، در حالی که رنگهای بینالمللی فقط به رنگ مشکی یا بنفش (در تصویر) با شیشه بافدار که اصطکاک کمتری دارد، اما کنتراست خوبی با شیشه براق صفحه نمایش خارجی ایجاد میکند، محدود میشود.
* **نمره طراحی: ۴ از ۵**
## بررسی شیائومی میکس فلپ: نمایشگر
* **تجربه مشاهده سازگار در نمایشگرهای داخلی و خارجی**
* **وضوح تصویر بالاتر از رقبا**
* **پشتیبانی از نمایشگر همیشه روشن (AOD) در هر دو صفحه**
با وجود اینکه این یک فرم فاکتور جدید برای شیائومی است، مشخص است که میکس فلپ به هیچ وجه یک گوشی تاشو نسل اول معمولی نیست. این موضوع شاید بیشتر در نمایشگر خارجی تقریبا بدون حاشیه که دور دو دوربین اصلی گوشی را احاطه کرده است، مشهود باشد: در اجرای آن، بیشتر شبیه موتورولا ریزر است تا گلکسی زد فلپ.
همانطور که اغلب در گوشیهای رده بالای شیائومی دیده میشود، شما از یک تجربه مشاهده عالی بهرهمند میشوید، اما در اینجا شرکت اطمینان حاصل کرده است که این تجربه در هر دو صفحه داخلی و خارجی ثابت است، که با توجه به سایر دستگاههایی که بررسی کردهام، همیشه در این فرم فاکتور صادق نیست.
چه به دنبال صفحه نمایش خارجی تقریبا مربعی ۴.۰۱ اینچی باشید و چه به دنبال نمایشگر اصلی ۶.۸۶ اینچی ۲۱.۴:۹، شما از وضوح ۴۶۰ppi (پیکسل در اینچ) و نرخ رفرش تطبیقی ۱ تا ۱۲۰ هرتز، که توسط فناوری LTPO AMOLED امکانپذیر شده است، لذت خواهید برد.
شیائومی برای ساخت نمایشگرهای C8 Plus که در میکس فلپ استفاده شده است، با غول الکترونیکی چینی TCL همکاری کرده است و این نمایشگرها، زاویه دید عالی، عمق رنگ و کنتراست عالی را ارائه میدهند.
آنها دید عالی و مداوم را با حداکثر روشنایی پانل اعلام شده ۱۶۰۰ نیت و روشنایی اوج ۳۰۰۰ نیت (زد فلپ ۶ به ۲۶۰۰ نیت میرسد) ارائه میدهند، در حالی که نمایشگر اصلی همچنین دارای کم نور شدن PWM (مدولاسیون عرض پالس) ۲۱۶۰ هرتز است تا از خستگی چشم در نور کم جلوگیری کند (صفحه نمایش خارجی از کم نور شدن DC معمولی استفاده میکند).
در نهایت، تنظیمات نمایشگر گوشی کنترل زیادی را بر روی مواردی مانند تعادل رنگ، رفتار حالت تاریک مخصوص برنامه و دسترسی به نمایشگر همیشه روشن ارائه میدهد که در هر دو صفحه نمایش کار میکند و میکس فلپ را به یک ساعت رومیزی عالی نیز تبدیل میکند.
* **نمره نمایشگر: ۵ از ۵**
## بررسی شیائومی میکس فلپ: نرم افزار
* **۴ سال بهروزرسانی سیستم عامل و ۵ سال بهروزرسانی امنیتی**
* **با HyperOS 1.0 بر روی اندروید ۱۴ عرضه میشود**
* **تبلیغات زیاد در برنامهها و تجربههای شیائومی**
در زمان نگارش این متن، گوشیهای میکس فلپ چینی در حال ارتقا به HyperOS 2.0 هستند، اما برای نسخههای بینالمللی که با HyperOS 1.0 بر روی اندروید ۱۴ عرضه میشوند، کمی زمان بیشتر طول میکشد.
با تغییر شیائومی از MIUI به HyperOS – که همزمان با عرضه سری شیائومی ۱۴ در اوایل سال ۲۰۲۴ بود – این شرکت فرصت بازنگری در رویکرد تجربه کاربری موبایل خود را داشت.
در حالی که نمیتوان انکار کرد که HyperOS در مقایسه با MIUI قبلی، فضای ذخیرهسازی کمتری را اشغال میکند، این تجربه بسیار آشنا به نظر میرسد و به سرعت در دام شیوههای طراحی ضعیف کاربری میافتد که یا بسیار سختگیرانه هستند یا در اولویت قرار دادن درآمدزایی بر کیفیت را در دستور کار خود دارند. این موضوع در گوشیای که قیمتی چهار رقمی دارد، بسیار آسیبزننده است.
مثالهایی از این موارد عبارتند از عدم دسترسی به ویژگیهای بومی اندروید – مانند روشنایی خودکار و حالت کم نور اضافی – در تنظیمات سریع گوشی، بدون استفاده از برنامههای شخص ثالث که این کنترلها را دوباره ارائه میدهند. با این حال، موضوع مهمتر، تعداد فزاینده تبلیغات در تجربههای بومی شیائومی است.
اپ استور، تم استور و گیم سنتر بارها و بارها اعلانهای ناخواستهای را برای داراییها یا برنامههای قابل خرید ارسال میکردند که من به آنها علاقهای نداشتم. همچنین، ابزار مفید Game Turbo (که دسترسی سریع به کنترلهای مدیریت عملکرد را هنگام بازی ارائه میدهد) اکنون با اضافه شدن Game Bird محدود شده است، که تریلر بازیها را برای بازیهای موبایل با کیفیت پایین و پر از تبلیغات ارائه میدهد.
البته، همه چیز به انتقاد ختم نمیشود. سفارشیسازیهای فراوان بومی، که توسط تم استور فعال پشتیبانی میشوند و مملو از آثار ارسالی کاربران هستند، امکان شخصیسازی بینهایت و آسان را فراهم میکنند. به ویژه کاربران آیفون، از نحوه چیدمان برنامههای صفحه اصلی، اعلانها و تنظیمات سریع در HyperOS قدردانی خواهند کرد.
شما فکر میکنید که نسبت ابعاد منحصر به فرد نمایشگر خارجی میکس فلپ ممکن است چالشی برای تیم HyperOS ایجاد کند، اما پیادهسازی که در واقع ارائه شده است، بسیار عالی است.
در حالی که حدود یک ششم از پنل توسط دوربینهای اصلی گوشی اشغال شده است، بقیه نمایشگر به دو بخش تقسیم شده است. هنگامی که قفل باز میشود، بخش کوچک در کنار دوربینها میزبان یک ویجت اختصاصی است که میتوانید با کشیدن انگشت از آن عبور کنید تا آب و هوا، سبکهای مختلف ساعت، برنامههای اخیر استفاده شده و موارد دیگر را مشاهده کنید.
بر خلاف Oppo Find N3 Flip، بقیه نمایشگر به نسبت ابعاد حدود ۱۶:۹ میرسد، به این معنی که برنامهها به طور طبیعی مقیاسپذیرتر هستند، در مقایسه با فضای صفحه نمایش مربعی کوتاه ارائه شده توسط اکثر گوشیهای تاشو صدفی برتر.
بنابراین، تجربه صفحه نمایش خارجی واقعا خوب و طبیعی است و اگر بخواهید در وسط کار با برنامه، با باز کردن گوشی به صفحه اصلی بروید، تداوم خوبی دارد. تایپ کردن به طرز قابل درکی محدود است، اما غیرممکن نیست و شیائومی از پشتیبانی بیش از ۱۰۰ برنامه، که در تست شامل تجربههای کلیدی مانند اینستاگرام، اسپاتیفای، یوتیوب، تیک تاک و گوگل مپ بود، نام میبرد.
اما اگر بخواهید از مرزهای صفحه نمایش خارجی خارج شوید، میکس فلپ کارهای بسیار کمی را به شما اجازه میدهد انجام دهید. بر خلاف موتورولا ریزرها – که به شما اجازه میدهند اکثر برنامهها را روی نمایشگر خارجی امتحان کنید، حتی اگر به خوبی قالببندی نشوند – میکس فلپ محدودتر است.
ابزاری یک کلیک برای فعال کردن این ویژگی وجود دارد، اما فقط روی نسخه چینی میکس فلپ کار میکند، در حالی که برخی موفق شدهاند نام فایلهای APK را تغییر دهند تا میکس فلپ را فریب دهند و فکر کند که در حال اجرای یک برنامه فهرست سفید شده است، اما هیچ یک از این راه حلها برای کاربران بینالمللی به راحتی قابل دسترسی نیست.
HyperOS همچنین معرفی هوش مصنوعی را به طور قابل توجهی در تجربه کاربری شیائومی نشان میدهد. مجموعه ابزارهای ویرایش عکس در دستگاه گوشی – از جمله AI Expand (که به شما امکان میدهد در یک عکس به سمت خارج برش دهید و شکافهای ایجاد شده در اطراف لبهها را پر کنید) – یکی از افزودنیهای مورد علاقه من است.
مخزن هوش مصنوعی میکس فلپ همچنین شامل حذف اشیا، نوشتار به گفتار هنگام استفاده از برنامه ضبط بومی، ترجمه، قالببندی و خلاصهسازی در برنامه یادداشتها و عملکرد Circle to Search گوگل است.
عملکرد در زمینه تنوع و قابلیت اطمینان ویژگیها، در حد استاندارد است. همه عملکردهای هوش مصنوعی میکس فلپ همانطور که تبلیغ شده است کار میکنند، اما به ندرت یک ویژگی در اولین تلاش، نتیجهای ۱۰۰٪ دقیق ارائه میدهد. چیزی که بدون شک شیائومی در حال تلاش برای بهبود آن در دستگاههای خود با بهبود کیفیت مدلهای هوش مصنوعی در دستگاه و مبتنی بر ابر است.
* **نمره نرم افزار: ۳.۵ از ۵**
## بررسی شیائومی میکس فلپ: دوربین
* **دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و دو دوربین خارجی**
* **دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی**
* **فیلمبرداری با کیفیت ۸K با سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه**
شیائومی مسئولیت برخی از بهترین گوشیهای دوربین بازار را بر عهده دارد، اما فرم فاکتور تاشو صدفی، برخی چالشهای منحصربهفرد را برای حفظ طراحی جمع و جور در کنار سنسورهای دوربین بزرگ برای ارائه تجربه عکاسی قابل توجه ایجاد میکند.
مهارت و پردازش تصویر این شرکت، احتمالا میکس فلپ را به بهترین گوشی تاشو صدفی از نظر دوربین تبدیل کرده است، حتی اگر همچنان با همان محدودیتهای رقبای این گوشی مواجه باشد.
هر دو دوربین خارجی گوشی، هر کدام ۵۰ مگاپیکسلی هستند و سپس از پیکسل بینینگ برای ارائه عکسهای ۱۲.۵ مگاپیکسلی و همچنین فیلمبرداری ۸K با سرعت ۲۴ فریم بر ثانیه استفاده میکنند.
### نمونه عکسهای دوربین شیائومی میکس فلپ
(در اینجا باید نمونه عکسها قرار بگیرند. به دلیل عدم دسترسی به تصاویر ارجاع داده شده، نمیتوانم آنها را در اینجا قرار دهم)
میکس فلپ از سنسور Light Fusion 800 شیائومی (یک سنسور OV50E اصلاح شده، با نام OVX8000) استفاده میکند. این سنسور با اندازه ۰.۶۴ اینچ، کمی بزرگتر از سنسور اصلی سامسونگ گلکسی زد فلپ ۶ است. این سنسور در پوکو اف۶ پرو نیز وجود دارد: گوشیای که نصف قیمت دارد و بر عکاسی تأکید چندانی ندارد.
با وجود سختافزار دوربین معمولی، میکس فلپ تجربه عکاسی نسبتاً کاملی را ارائه میدهد. رنگ و کنتراست بهترین داراییهای سیستم هستند؛ با عکسهای پر جنب و جوش که بر خلاف جدیدترین آیفونها و پیکسلها، از پردازش HDR سنگین که سعی در از بین بردن سایهها و صاف کردن همه چیز دارد، رنج نمیبرند.
همکاری طولانی مدت شیائومی با لایکا در میکس فلپ نیز ادامه دارد و امکان عکاسی با فیلمهای دیجیتال Leica Vibrant (ترجیح من) یا Leica authentic و همچنین مجموعهای از فیلترهای تایید شده لایکا که میتوانند در حین یا بعد از گرفتن عکس اعمال شوند، وجود دارد. با این حال، محدودیتهای سنسورها باعث میشود که من در مورد شایستگی میکس فلپ برای حمل نام لایکا، تردید کنم.
کمبود جزئیات و وضوح، چیزی است که دوربینهای میکس فلپ را از بهترین دوربینهای عکاسی لحظه حال عقب میاندازد، اما با این وجود، شما هنوز هم میتوانید با این گوشی عکسهای عالی بگیرید. این موضوع با قابلیت گرفتن عکس سلفی با دوربینهای خارجی، با استفاده از صفحه نمایش خارجی به عنوان منظرهیاب، بهتر نیز میشود.
این فرم فاکتور همچنین به گوشی اجازه میدهد بدون دست و سه پایه بایستد و مانند سری گلکسی زد فلپ، گوشی میتواند هنگام فیلمبرداری، مانند یک دوربین فیلمبرداری قدیمی، نیمه باز نگه داشته شود که واقعا با گرفتن و ثبات خوبی همراه است.
* **نمره دوربین: ۴ از ۵**
## بررسی شیائومی میکس فلپ: عملکرد
* **تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸ نسل ۳ با فناوری ۴ نانومتری**
* **۱۲ گیگابایت رم LPDDR5X + گسترش حافظه تا ۸ گیگابایت**
* **تنها یک نسخه با ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی UFS 4.0**
مانند دوربین، راحتی منحصر به فرد فرم فاکتور میکس فلپ، در مورد عملکرد، شمشیر دو لبه است.
تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۳، که با ۱۲ گیگابایت رم همراه است، عملکرد واقعی پرچمدار را ارائه میدهد، که اطمینان حاصل میکند که چند وظیفگی با تقسیم صفحه یا پنجره شناور سریع و بدون دردسر است و زمان بارگیری برنامهها به طور مداوم کوتاه است.
آزمونها، میکس فلپ را همتراز با بهترین گوشی فعلی برند، شیائومی ۱۴ اولترا، قرار میدهند، در حالی که بازیهای رده بالا، مانند Zenless Zone Zero به طور پیشفرض از تنظیمات گرافیکی “بالا” استفاده میکنند.
با این حال، من به راحتی میکس فلپ را به عنوان یک گوشی بازی توصیه نمیکنم. در حالی که میتواند جدیدترین بازیهای موبایل را با نرخ فریم بالا و کیفیت گرافیکی عالی اجرا کند، فضای داخلی تنگ، خنکسازی را دشوار میکند و عملکرد پایدار (مانند جلسات بازی طولانی) سریعترین راه برای دیدن کاهش سرعت گوشی برای کنترل گرما است.
در استفاده روزمره، با این حال، به احتمال زیاد برای مدتی طولانی با هیچگونه محدودیت عملکردی عمدهای مواجه نخواهید شد، که تراشه با مقدار زیادی رم LPDDR5X سریع و کم مصرف به آن کمک میکند.
اگرچه قابل ارتقا نیست، ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی به احتمال زیاد برای اکثر کاربران کافی است. در چین، شیائومی نسخههایی از میکس فلپ با ۱۶ گیگابایت رم و حداکثر ۱ ترابایت حافظه ارائه میدهد، با این حال، فکر نمیکنم مخاطبان بینالمللی از ارائه تنها یک نسخه ناراحت شوند.
* **نمره عملکرد: ۴.۵ از ۵**
## بررسی شیائومی میکس فلپ: باتری
* **باتری ۴۷۸۰ میلیآمپر ساعتی**
* **شارژ سیمی ۶۷ واتی**
* **بدون شارژ بیسیم**
با وجود همه این صحبتها در مورد محدودیتهای اندازه، یک قطعه سختافزاری که شیائومی در آن کوچک نشده است، باتری گوشی است. در بازار گوشیهای تاشو صدفی، باتری ۴۷۸۰ میلیآمپر ساعتی میکس فلپ، تنها بعد از باتری کمی بزرگتر ۴۸۰۰ میلیآمپر ساعتی Honor Magic Flip V قرار میگیرد که در اوایل سال ۲۰۲۴ عرضه شد.
در مورد استفاده در دنیای واقعی، زمان روشن بودن صفحه نمایش به اندازه کافی خوب است که اکثر کاربران را در طول یک روز، حدود ۶.۵ تا ۷ ساعت، سرپا نگه دارد. در حالی که انتظار داشتم با توجه به اندازه باتری، کمی بیشتر دوام بیاورد، تنظیمات نمایشگر پرمصرفتر، احتمالاً چیزی است که طول عمر را در برابر رقبایی با بستههای باتری کوچکتر، مانند باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی زد فلپ ۶، متعادل میکند.
خوشبختانه، شیائومی آن را با شارژ سیمی ۶۷ واتی سریع همراه کرده است و با استفاده از آداپتور برق موجود در جعبه، توانستم میکس فلپ را در کمتر از یک ساعت (۵۵ دقیقه) به طور کامل شارژ کنم و دو سوم باتری را فقط در ۳۰ دقیقه شارژ کردم.
تنها نکته دیگر این است که میکس فلپ از شارژ بیسیم صرف نظر میکند.
* **نمره باتری: ۴ از ۵**
## آیا باید شیائومی میکس فلپ را خریداری کنید؟
## اگر … بخرید:
اگر به دنبال گوشی تاشو صدفی با نمایشگرهای عالی هستید
صفحه نمایش خارجی بصری و جذاب است، در حالی که نمایشگر اصلی برای لذت بردن از رسانهها به اندازه کافی بزرگ است، بدون اینکه قابلیت حمل این گوشی تاشو را کاهش دهد.
اگر به دنبال بهترین دوربین در یک گوشی تاشو صدفی هستید
در حالی که شیائومی گوشیهای دوربین بهتری تولید میکند، در فضای گوشیهای تاشو صدفی، دوربینهای میکس فلپ با پشتیبانی لایکا، جزو بهترینها هستند.
## اگر … نخرید:
اگر مستعد حادثه هستید
گوشیهای تاشو شکنندهتر از گوشیهای معمولی هستند، اما عدم وجود هرگونه محافظت گواهی شده در برابر آب یا گرد و غبار به این معنی است که باید در اطراف آب با میکس فلپ بسیار مراقب باشید.
اگر به یک گوشی تاشو با شارژ سریع نیاز دارید
اگر به دنبال گوشی تاشو مانند میکس فلپ هستید، راحتی احتمالاً برای شما مهم است. بنابراین، باتری تمام روز و شارژ سریع قابل قبول، موارد قابل توجهی در اینجا هستند.
## بررسی شیائومی میکس فلپ: همچنین در نظر بگیرید:
سامسونگ گلکسی زد فلپ ۶
تعجبی ندارد که جدیدترین زد فلپ سامسونگ، بهترین است. قیمت و عملکرد مشابه با دوربینهای کمی ضعیفتر، اما پشتیبانی نرمافزاری برتر و دسترسی جهانی گستردهتر، متعادل شدهاند.
موتورولا ریزر پلاس ۲۰۲۴ / ریزر ۵۰ اولترا
یکی دیگر از گوشیهای تاشو صدفی زیبا، جدیدترین و بهترین ریزر، تجربه صفحه نمایش خارجی انعطافپذیرتر، نرمافزار تمیزتر، قیمت اولیه پایینتر و دسترسی جهانی گستردهتر را ارائه میدهد. البته عملکرد و دوربینهای ضعیفتری دارد.
## نحوه آزمایش شیائومی میکس فلپ
* **مدت زمان آزمایش: سه هفته**
* **آزمایش شامل: استفاده روزمره، مرور وب، مرور شبکههای اجتماعی، پخش ویدیو، بازی، عکاسی**
* **ابزارهای استفاده شده: Geekbench 6، Geekbench ML، آمار بومی اندروید**
من از شیائومی میکس فلپ به عنوان دستگاه اصلی خود استفاده کردم و در طول مدت زمان بررسی، از آن برای همه چیز، از شبکههای اجتماعی و بازی گرفته تا پرداختهای بدون تماس و مسیریابی، هنگام بیرون رفتن استفاده کردم.
مطمئن شدم که همه ویژگیهای HyperOS و میکس فلپ را آزمایش میکنم و از آن در سناریوهایی مشابه با سناریوهایی که گوشیهای تاشو صدفی قبلی مانند زد فلپ و ریزر را در آن قرار دادهام، استفاده کردهام.
من از مجموعه استاندارد برنامههای بنچمارک مورد استفاده در صنعت برای ارزیابی عملکرد CPU و GPU استفاده کردم و همچنین تخلیه باتری را در موارد استفاده خاص (مثلاً یک ساعت پخش ویدیوی HDR با روشنایی ۵۰٪) همراه با معیارهای زمان روشن بودن صفحه نمایش بومی اندروید و آزمایش شارژ مجدد زمانبندی شده در فواصل ۱۵ دقیقهای، تا زمانی که کامل شود، با استفاده از شارژر ۶۷ واتی موجود در جعبه، زمانبندی کردم.
به عنوان یک بازبین با ۱۳ سال سابقه و با بررسی گوشیهای شیائومی قبلی و همچنین بسیاری از گوشیهای تاشو، من در ارزیابی و امتیازدهی به شیائومی میکس فلپ، نسبت به سایر گوشیهای تاشو صدفی موجود در بازار و در زمینه بازار گستردهتر گوشیهای هوشمند، اطمینان داشتم.
*اولین آزمایش در نوامبر ۲۰۲۴ انجام شد*